Εξυπηρέτηση πελατών
213 0 212 212

Μενού
Μενού

Τρόποι Πληρωμής

Στο LordofVape.gr σας προσφέρουμε τους περισσότερους τρόπους πληρωμής από κάθε άλλο κατάστημα, για να διαλέξετε αυτόν που σας βολεύει καλύτερα!

 

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω courier* και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο με μετρητά την στιγμή της παραλαβής στον οδηγό.

Το κόστος είναι μόλις €1,50 ανά παραγγελία για την Ελλάδα και Κύπρο και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κατά την επιλογή σας.

* Είναι απαραίτητο να επιλέξετε και τρόπο αποστολής με Courier.


 

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας και εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα του Web Banking!

Δεν υπάρχει κόστος, αλλά σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παρακάτω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, τα οποία τα επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

Προτείνουμε να συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό της παραγγελίας με τα έξοδα αποστολής, πριν την κατάθεση, για να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία.

Εθνική

GR9001101350000013500412971
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Από άλλες τράπεζες, έμβασμα προς:

IBAN: BG14INTF40015057555149
BIC: INTFBGSF

Κατά την κατάθεση, συμπληρώνετε ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας σας ή τους αριθμούς παραγγελιών εάν είναι παραπάνω από μια.

Προαιρετικά, καλέστε μας μετά την κατάθεση στο 213 0 212 212 ή στείλτε το καταθετήριο με email στο [email protected], για επίσπευση της διαδικασίας.


 

ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Ελάτε στο κατάστημά μας, Τηλεφάνους 2, 10442 Κολωνός (σχεδόν γωνία με Λένορμαν 165), και πληρώστε με μετρητά ή με κάρτα στο ταμείο μας.

Δεν υπάρχει κόστος για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής.


 

ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΡΤΑΣ

Δεχόμαστε όλα τα είδη καρτών – πιστωτική (credit card), χρεωστική (debit/cash card), προ-πληρωμένη (prepaid card) – όλους τους τύπους καρτών – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners – και όλων των τραπεζών!

Το κόστος είναι μόλις 2% επί του συνόλου της παραγγελίας και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κατά την επιλογή σας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, δεν θα δρομολογηθείτε σε άλλη σελίδα πληρωμής, αλλά όταν επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail, για να διαλέξετε, με τηλεφωνικό αριθμό αυτοματοποιημένης διαδικασίας πληρωμής ή με link για το πιστοποιημένο και υπερ-ασφαλές περιβάλλον πληρωμής της πλατφόρμας της myPOS.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, Τηλεφάνους 2, 10442 Κολωνός, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να γίνει χρέωση της κάρτας σας επιτόπου στο κατάστημα χωρίς καμία επιβάρυνση.


 

ΜΕ PAYPAL

Επιλέξτε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής μόνο αν έχετε ήδη λογαριασμό στο PayPal.

Το κόστος είναι μόλις 3,5% επί του συνόλου της παραγγελίας συν ανά συναλλαγή και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα κατά την επιλογή σας.

Συγκρίνετε προϊόντα