Εξυπηρέτηση πελατών
213 0 212 212

Μενού
Μενού

Τρόποι Αποστολής

ΜΕ COURIER CENTER

Η παραγγελία σας φτάνει στο χώρο σας με την Courier Center, σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα και με ασφάλεια. Εμείς σας το προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές!

Το κόστος είναι μόλις €2,50 έως 2 κιλά και €1,00 ανά επιπλέον κιλό

Δυσπρόσιτες Περιοχές: €6,70 έως 2 κιλά και €1,50 ανά επιπλέον κιλό. Αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο στην περιοχή σας κατάστημα της CC ώστε να μην χρεωθείτε το επιπλέον κόστος των δυσπρόσιτων περιοχών, βάλτε κουπόνι LOCALPICKUP και θα σας αφαιρεθούν €4,20 από το κόστος της παραγγελίας. Αν έχετε χρησιμοποιήσει ήδη το πεδίο κουπονιού για άλλη προσφορά, γράψτε στις παρατηρήσεις διεύθυνσης ή παραγγελίας ότι θα παραλάβετε από κατάστημα CC και θα σας αφαιρέσουμε εμείς χειροκίνητα το ποσό από την παραγγελία σας.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00. Μπορείτε αν θέλετε στις σημειώσεις της παραγγελίας να γράψετε ένα 4ωρο που σας εξυπηρετεί καλύτερα να παραλάβετε την παραγγελία σας, π.χ. 12:00-16:00. Στις περισσότερες πόλεις έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε και το Σάββατο 10:00-14:00 με επιπλέον χρέωση €2,00. Αυτή η δυνατότητα δεν προσφέρεται αυτόματα από το σύστημα κατά την παραγγελία σας και χρειάζεται να το γράψετε στις σημειώσεις παραγγελίας.

TIP: Η Courier Center είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που πορσφέρει παραλαβή από τοπικά καταστήματα διευρυμένου ωραρίου μέσω του δυκτύου Clever Point για ευέλικτη παραλαβή απ' όπου και όποτε θέλετε!! Αν επιλέξετε αποστολή της παραγγελίας σας με CC και όταν φύγει από το κατάστημά μας, η CC σας αποστέλει σχετικό μύνημα για να επιλέξετε μόνοι σας, αν το επιθυμείτε, κάποιο κοντινό σημείο παραλαβής!

Για όλες τις παραγγελίες έως €250,00 παρέχεται από την CC ασφάλεια μεταφοράς δωρεάν. Αν το ποσό της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερο και θέλετε ασφάλεια μεταφοράς, χρειάζεται να το γράψετε στις σημειώσεις παραγγελίας και το επιπλέον κόστος είναι 3% επί του συνολικού ποσού των προϊόντων. Τα εμπορεύματα πάντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.


 

ΜΕ ACS (COURIER)

Η παραγγελία σας φτάνει στο χώρο σας με την ACS, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, γρήγορα και με ασφάλεια. Εμείς σας το προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές!

Το κόστος, ανά περίπτωση, διαμορφώνεται ως έξης:

Αθήνα: €2,26 έως 3 κιλά και €0,74 ανά επιπλέον κιλό

Χερσαίοι Προορισμοί (εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές): €3,00 έως 3 κιλά και €0,98 ανά επιπλέον κιλό

Νησιά (εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές): €3,49 έως 3 κιλά και €1,11 ανά επιπλέον κιλό

Δυσπρόσιτες Περιοχές: €7,43 έως 3 κιλά και €1,6 ανά επιπλέον κιλό. Αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο στην περιοχή σας κατάστημα της ACS ώστε να μην χρεωθείτε το επιπλέον κόστος των δυσπρόσιτων περιοχών, βάλτε κουπόνι LOCALPICKUP και θα σας αφαιρεθούν €4,20 από το κόστος της παραγγελίας. Αν έχετε χρησιμοποιήσει ήδη το πεδίο κουπονιού για άλλη προσφορά, γράψτε στις παρατηρήσεις διεύθυνσης ή παραγγελίας ότι θα παραλάβετε από κατάστημα ACS και θα σας αφαιρέσουμε εμείς χειροκίνητα το ποσό από την παραγγελία σας.

Κύπρος: €19,11 έως 0.5 κιλό και €2,02 για κάθε επιπλέον 0.5 κιλό.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00. Μπορείτε αν θέλετε στις σημειώσεις της παραγγελίας να γράψετε ένα 3ωρο που σας εξυπηρετεί καλύτερα να παραλάβετε την παραγγελία σας, π.χ. 15:00-18:00. Στις περισσότερες πόλεις έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε και το Σάββατο 10:00-14:00 με επιπλέον χρέωση €1,50. Αυτή η δυνατότητα δεν προσφέρεται αυτόματα από το σύστημα κατά την παραγγελία σας και χρειάζεται να το γράψετε στις σημειώσεις παραγγελίας.

Για όλες τις παραγγελίες έως €250,00 παρέχεται από την ACS ασφάλεια μεταφοράς δωρεάν. Αν το ποσό της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερο και θέλετε ασφάλεια μεταφοράς, χρειάζεται να το γράψετε στις σημειώσεις παραγγελίας και το επιπλέον κόστος είναι 3% επί του συνολικού ποσού των προϊόντων. Τα εμπορεύματα πάντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.


 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Τηλεφάνους 2, 10442 Κολωνός (σχεδόν γωνία με Λένορμαν 165). Αφού καταχωρήσετε την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε με e-mail ή/και με sms ότι είναι έτοιμη και από εκείνη την στιγμή και μετά, μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε στις ώρες λειτουργίας μας ΔΕΥ-ΠΑΡ 10:00-21:30, ΣΑΒ 10:00-18:30.


 

ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στην περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ογκώδη ή/και πολύ βαριά, μπορείτε να επιλέξετε:

Την ACS (επιλογή 7 κιλά και άνω) με τιμές που ξεκινούν από €6,99 για Αθήνα, €7,60 για Χερσαίους προορισμούς και €10,06 για Νησιά. Το κόστος ισχύει για βάρος από 7 έως 10 κιλά, ενώ προστίθεται €1,00 για κάθε επιπλέον κιλό. Οι δυσπρόσιτες περιοχές παραλαμβάνουν από το κοντινότερο κατάστημα ACS.

Μεταφορική εταιρεία που επιθυμείτε να παραλάβει από το κατάστημά μας και να σας παραδώσει. Προς το παρόν δεν συνεργαζόμαστε με μεταφορική εταιρεία, οπότε η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας και το κόστος το συνεννοείστε εσείς με την εταιρεία που επιλέγετε.

Συγκρίνετε προϊόντα