Εξυπηρέτηση πελατών
213 0 212 212

Μενού
Μενού

Ταξινόμηση

Μάρκες

Τύπος

Εύρος τιμών

The Chemist ET.AL

The Chemist ET.AL

Το brand "The Chemist ET.AL" σημαίνει "ο Χημικός και η ομάδα του", όπως χρησιμοποιείται στην επιστημονική βιβλιογραφική ορολογία, ενώ το λογότυπο προβάλλει τον χημικό του τμήματος, όπως τον γνωρίσαμε στα χρόνια της δράσης του έως σήμερα! Δηλαδή ως εξωστρεφή επιστήμονα στο ατμιστικό του εργαστήριο, που ψάχνει με ενθουσιασμό και πάθος τις καλύτερες γεύσεις, αφουγκραζόμενος τον παλμό των ατμιστών και της αγοράς. Αυτή η ποιότητα προσφοράς από ατμιστή προς ατμιστή σχημάτισε την εταιρεία μας μέχρι σήμερα και έτσι θέλουμε να το κρατήσουμε μέσα από τις συνεργασίες που κάνουμε. Σήμερα τα προϊόντα The Chemist ET.AL βρίσκονται σε ατμιστικά καταστήματα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Ταυτόχρονα ανοίγουμε τα φτερά μας σε νέους ορίζοντες μιας και για εμάς το "the sky is the limit" δεν είναι απλά ένα σλόγκαν! Ερχόμαστε στην Ελλάδα με πλούσια συναισθήματα, κάνοντας την αρχή ενός ευχάριστου ταξιδιού στην χώρα που τόσο αγαπάμε.

The Chemist ET.AL

The Chemist ET.AL Εικόνα

Το brand "The Chemist ET.AL" σημαίνει "ο Χημικός και η ομάδα του", όπως χρησιμοποιείται στην επιστημονική βιβλιογραφική ορολογία, ενώ το λογότυπο προβάλλει τον χημικό του τμήματος, όπως τον γνωρίσαμε στα χρόνια της δράσης του έως σήμερα! Δηλαδή ως εξωστρεφή επιστήμονα στο ατμιστικό του εργαστήριο, που ψάχνει με ενθουσιασμό και πάθος τις καλύτερες γεύσεις, αφουγκραζόμενος τον παλμό των ατμιστών και της αγοράς. Αυτή η ποιότητα προσφοράς από ατμιστή προς ατμιστή σχημάτισε την εταιρεία μας μέχρι σήμερα και έτσι θέλουμε να το κρατήσουμε μέσα από τις συνεργασίες που κάνουμε.

Σήμερα τα προϊόντα The Chemist ET.AL βρίσκονται σε ατμιστικά καταστήματα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Ταυτόχρονα ανοίγουμε τα φτερά μας σε νέους ορίζοντες μιας και για εμάς το "the sky is the limit" δεν είναι απλά ένα σλόγκαν! Ερχόμαστε στην Ελλάδα με πλούσια συναισθήματα, κάνοντας την αρχή ενός ευχάριστου ταξιδιού στην χώρα που τόσο αγαπάμε.

Συγκρίνετε προϊόντα